Trainingen

Skills2Swim: Small group zwemtraining om borstcrawl te leren of verbeteren
Ben je in voorbereiding op een triatlon? Doe je aan CrossFit en wil je beter leren zwemmen voor de throwdowns? Of wil je fit en in shape blijven en lekker banen kunnen zwemmen? Maar beheers je de (borstcrawl) techniek nog niet of niet goed genoeg? Of wil jij misschien jouw borstcrawl verder verbeteren zodat je sneller, langer en krachtiger kunt zwemmen? Dan is de Skills2Swim borstcrawl trainingen voor beginners of gevorderden geknipt voor jou.

Persoonlijke aandacht
De trainingen vinden plaats in Rotterdam en worden gegeven in een groep van maximaal 20 personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

Kosten
Met het totaalpakket Skills2Swim leer je in 4 trainingen de basis van de borstcrawl, of verbeter je jouw bestaande techniek om sneller of langer te kunnen zwemmen. Het totaalpakket kost € 150,- en is inclusief 4 zwemtrainingen van 1 uur, toegang tot het zwembad en gebruik van oefenmaterialen.

LET OP: Er vinden voorlopig momenteel géén zwemtrainingen in groepen plaats. 

Beginnersgroep: start 2 februari 2020 – GESTART (inschrijving gesloten)

Kun je nog geen borstcrawl en wil je dat graag leren? Of kun je het wel een beetje maar beheers je de techniek nog onvoldoende, of wil je jouw zelf aangeleerde techniek verbeteren? Dan is de beginnersgroep geschikt voor jou!

In deze groep ligt de aandacht op de techniek, waarbij we in 4 weken stap-voor-stap toewerken naar een goede basis. Je leert over de ligging in het water, beenslag, ademhaling en armslag. Je legt in 4 lessen een goede basis om zelf verder te trainen en je ontvangt een opbouwschema na afloop van de cursus.

Wanneer: Op de zondagen 2, 9, 16 en 23 februari 2020
Tijdstip: Van 08:00 tot 09:00 uur
Waar: Van Maanenbad Rotterdam, Van Maanenstraat 8, Rotterdam
Kosten: € 150,00

Inschrijven voor de Beginnersgroep in het Van Maanenbad kan via onderstaande button. Je komt dan direct in een iDeal omgeving. Jouw inschrijving is pas definitief na betaling. Er zijn maximaal 20 plekken per groep. Na jouw aanmelding ontvang je een mail met meer informatie.

Er zijn nog geen nieuwe data bekend voor de volgende groep. Wanneer de nieuwe groep start, vind je meer informatie op de website.

Gevorderdengroep

Kun je al borstcrawl, of heb je de beginnersgroep al succesvol doorlopen? Dan werk je in de gevorderdengroep aan een verbetering van je borstcrawl techniek en opbouw van uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Je kunt deelnemen in de gevorderdengroep wanneer je 50 meter aaneengesloten en comfortabel borstcrawl kunt zwemmen.

Er zijn nog geen nieuwe data bekend voor de volgende groep. Wanneer de nieuwe groep start, vind je meer informatie op de website.

Op de hoogte blijven?

Kun je nu niet meedoen, maar wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingen voor beginners en gevorderden? Schrijf je dan in voor de mailinglist onderaan deze pagina.

Bedrijfsclinic

Zoek je een sportieve uitdaging met je personeel en/of collega’s. Dan behoort een eenmalige zwemclinic tot de mogelijkheden. In een clinic van 2 uur maken de medewerkers kennis met de zwemsport. Meer weten? Neem dan gerust contact op!

Lees voor deelname aan de zwemtrainingen de disclaimer.

Webdevelopment by Oil4. | © Copyright - Madelon Baans